Personliga presenter till nyfödda

Att ge bort en personlig present till en nyfödd bebis kan vara väldigt roligt. Du kan personifiera presenten på många olika sätt. Ett sätt är att tillverka något på egen hand som att virka en babyfilt eller en mössa, men det är inte alla som har tid eller möjlighet att tillverka något själv.

Personlig present kan vara ett minne för livet

Har du några saker du fick som barn och som du fortfarande har kvar? Det är ganska vanligt att gedigna träleksaker sparas, men var det ditt tåg eller var det brorsans tåg nu igen? Hos lellistore.se kan du beställa personliga leksaker med barnets namn på så att det inte kommer att bli några tvivel om vilket av syskonen som leksaken tillhör. Är det tvillingar så är det en ännu bättre idé att lägga till barnens namn så att sakerna inte kan förväxlas, samtidigt som det är en personlig och rolig gåva.

Saker som passar spädbarn är träsaker som är mjuka att bita i eftersom alla vet att små barn upplever världen med munnen också. Det ska vara tillräckligt stora klossar eller delar så att barnet inte kan sätta i halsen och det ska vara i tilltalande färger så att det blir lockande att leka med. Träsaker håller för lång tid framöver och är sköna att hålla i.

Vad sägs om en liten verktygslåda med verktyg i trä och barnets namn på själva lådan? Eller ett klosståg i snöre? En kombinerad leksak, både klossar att bygga med och ett tåg att leka med stimulerar barnet att utveckla sina lekar.

En personlig present till babyn kommer att ge glädje under en låg period och du kan med fördel välja något som barnet inte kommer att växa ur på två till tre veckor. Kläder kan andra ge, se till att ge bort en personlig leksak istället.